Problemer med å holde deg våken mens du spiller?

De fleste som spiller har opplevd at de kan bli sittende oppe langt ute i de sene nattetimer for å få gjort ferdig de spillene de er med på. Men det er jo liten vits å gjøre seg ferdig med en runde om man ikke klarer holde øya åpne, eller?

Mat og drikke

Sørg alltid for å ha godt med mat og drikke lett tilgjengelig når du skal spille på for eksempel Thrills Casino. Uten påfyll av næring, så vil du miste konsentrasjonen og dermed er det ganske dødfødt å spille. Det må være mat med god næring som holder godt og som er lett å spise.

Det er viktig å ikke bli dehydrert, så sørg derfor for å få i deg nok væske. Det beste er selvfølgelig vann. Men van i seg selv er ikke nok til å holde noen våkne og fokuserte. Et tips er å drikke kaffe eller andre koffeinholdige drikker som du får litt ekstra energi av. Kanskje en liten kaffemaskin hadde gjort seg i nærheten av der du spiller?

Fysisk aktivitet

Ikke glem at det lønner seg å holde kroppen i bevegelse, så minst en gang i timen bør du opp å bevege på deg. Du trenger ikke nødvendigvis gå langt fra maskinen for å gjøre det, men det er greit å hvert fall gjøre det. Da slipper du å oppleve svinn av muskulatur ettersom du sitter for mye og for lenge stille.

Det er også viktig at du har en god stol, god pult og en god arbeidsstilling når du skal sitte og spille. Dette påvirker veldig mye, og kan være med å forebygge smerter i rygg, nakke, hofter og hode. Det er ikke verdt å gi seg selv langvarige kroniske skader og smerter, når man vet akkurat hvordan man skal unngå det.

Frisk luft

Aldri undervurder verdien av å få seg masse god og frisk luft. Sørg derfor for at du har et godt inneklima der du spiller, gjerne åpne et vindu med jevne mellomrom slik at du får nok frisk luft inn i rommet ditt.